Termeni si conditii

Anti-daunatori.ro va pune la dispozitia dvs. Termini si conditii ce pot fii modificate oricand, fara o notificare prealabila. Va sfatuim sa cititi aceste conditii de fiecare data cand accesati magazinul nostru online.

Termeni si conditii pentru promotia Black Friday, Promotie Lunara sau Promotie de Sarbatori:

I. Aparatele ce sunt la promotia Black Friday, Promotie Lunara sau Promotie de Sarbatori sunt in stoc limitat, doar pe perioada acestei promotii;

II. Aparatele sau insecticidele aflate in promotie se pot comanda intr-o cantitate nelimitata, in limita stocului disponibil, exceptie aparatele sau insecticidele cu discount 100% ce pot fi comandate o singura data. In cazul acestor aparate sau insecticide cu discount 100%, clientul va suporta doar taxa de transport;

III. Promotia Black Friday, Promotie Lunara sau Promotie de Sarbatori este valabila pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice;

IV. Aparatele sau insecticidele aflate in promotie pot fi comandate doar online, urmand a fi onorate prin curier rapid.

V. Perioada promotiei este valabila doar perioadei specificate pe site.

1. Descrierea serviciilor

Anti-daunatori.ro, este magazin online de aparate cu ultrasunete anti rozatoare, aparate cu unde electromagnetice anti daunatori, raticide, solutii, insecticide, spray-uri anti insecte, aparate cu lampa UV anti insecte. a S.C. AGAN TRUST SRL cu sediul in com. Ulmi, sat Mosteni, nr.55, jud. Giurgiu, date de identificare: CIF: RO 23231551, Reg.Com J52/82/2008. Magazinul online va ofera posibilitatea de a efectua o comanda virtuala prin intermediul formularului de comanda.

2. Returnarea produselor

In cazul in care nu sunteti multumit de produsele cumparate din magazinul nostru, dvs. puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului, de altfel noi va inapoiem contravaloarea sumei sau de comun acord va putem oferi un alt produs cu aceeasi valoare, in ambele situatii clientul va trebui sa suporte contravaloarea taxei de curierat, utilizand acelasi serviciu de curierat. Potrivit legislatiei in vigoare a magazinelor online, consumatorul este obligat sa notifice in scris comerciantului ca renunta la produs asumandu-si termenii si conditiile dispuse pe site. Foarte important este ca produsul inapoiat sa aibe cutia in original si sa nu prezinte modificari, deoarece nu se mai poate returna produsul. Contravaloarea produselor va fi returnata de catre firma S.C. AGAN TRUST SRL in cel mult 30 de zile de la notificarea scrisa a consumatorului.

3. Garantia comerciala

Potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

4. Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza prin lege de garantia de conformitate, ce ilustreaza intervalul de timp legal de 24 luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/producator. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/folosire/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice. In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2, reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 20 zile lucratoare.

5. Obligatiile utilizatorilor

a) Site-ul www.Anti-daunatori.ro este proprietatea S.C. AGAN TRUST SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea S.C. AGAN TRUST SRL. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea in scopuri comerciale;

b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. AGAN TRUST SRL si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un e-mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest magazin online sau prin acest site. 

6. Prezentarea ofertei

a) Imaginea produselor afisate pe site-ul www.Anti-daunatori.ro sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea mici diferente.

b) Descrierea produsului

Echipa Anti-daunatori.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori ; Cu toate acestea se poate intampla la un moment dat, sa existe mici greseli de redactare sau de alta natura. Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei. Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati folosind una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul www.Anti-daunatori.ro.

7. Disponibilitatea si pretul produselor

Promotiile si produsele prezentate pe site-ul www.Anti-daunatori.ro sunt in limita stocului disponibil.Termenele de livrare variaza intre 24 h si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora. Prin forta majora se inteleg fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea/livrarea a produselor.

8. Absolvirea de raspundere

S.C.AGAN TRUST SRL se absolva de orice raspundere, exprimata direct sau indirect la orice garantie privind informatiile, procesarea datelor, acuratetea informatiilor. S.C. AGAN TRUST SRL  nu acorda nici o garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele dvs. neintrerupte la timp si fara erori.

9. Confidentialitate

S.C. AGAN TRUST SRL se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor magazinului online Anti-daunatori.ro, numai in scopurile pentru care au fost incredintate. Efectuarea unei comenzi pe acest site presupune furnizarea unor informatii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail. Firma S.C.AGAN TRUST SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui magazin, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit. S.C. AGAN TRUST SRL poate, din proprie initiativa sau la cererea dvs. sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci cand nu mai doriti sa figurati in baza noastra de date.

10. Dispozitii finale

Prin simplul fapt al accesarii acestui magazin online sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa intrerupeti utilizarea acestui magazin online .