Cum comand?

Organizarea informatiei in magazinul online:

Produsele din acest magazin online sunt organizate pe categorii si subcategorii. In paginile categoriilor si subcategoriilor de produse gasiti liste cu produsele din aceste categorii sau subcategorii cu informatii sumare despre produse (imagine, pret, descriere). Fiecare produs plasat pe site are o pagina cu toate informatiile in detaliu.

Pasii pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi:

1. Alegeti subcategoria dorita

2. Vizualizati produsul dorit si observati ca in partea dreapta exista butonul "adauga in cos". Daca doriti sa adaugati produsul in cosul de cumparaturi puteti face acest lucru apasand pe acest buton, totodata aveti posibilitatea de a adauga cantitatea dorita din respectivul produs.

3. Daca sunteti indecis, puteti sa mergeti la pagina detaliilor respectivului produs unde veti gasi mai multe informatii. Butonul pentru adaugarea in cosul de cumparaturi este prezent si aici si va permite adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi.

4. Daca doriti sa mai adaugati un alt produs in cosul de cumparaturi repetati pasii 1-3. Dupa ce a fost adaugat in cos, produsul este salvat pana in momentul in care parasiti site-ul sau efectuati comanda.

Modificarea cosului shopping:

Dupa adaugarea produsului in cos aveti posibilitatea de a edita cosul virtual de cumparaturi folosind legatura din meniul din partea de sus a site-ului "Cosul de cumparaturi". Aveti posibilitatea de a face modificari asupra cantitatilor produselor prin editarea valorii din caseta aflata in coloana "Cantitate" si apasand pe butonul "Aplica modificarile".  De altfel, aveti posibilitatea de a sterge un produs din cosul de cumparaturi, apasand pe semnul "(x)" din coloana "Actiuni". Daca doriti sa goliti in intregime cosul de cumparaturi apasati pe semnul (x) din coloana "Actiuni" de la Total.

Efectuarea comenzii:

In momentul in care ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi puteti completa formularul de comanda, fiind vizibila legatura spre formular in meniul de sus "Comanda acum!". Puteti ajunge la formularul de comanda din pagina cosului de cumparaturi apasand pe butonul "comanda". Formularul de comanda trebuie cu date reale, deoarece de acest lucru depinde livrarea in cel mai surt timp a produsului. Foarte important este ca numarul de telefon la care puteti fi contactat sa fie completat corect. Un operator va va contacta imediat ce va prelua comanda Dvs. pentru a reconfirma comanda.